dimarts, 20 de desembre del 2011

L'HERBARI DE LES FADES
Autor: Sébastien Perez
Il·lustrador: Benjamin Lacombe


Quin llibre més
fan-tàs-tic!


Vull començar per aquí: m'agrada tot d'aquest llibre. 


Té una mida ideal per poder llegir amb comoditat i gaudir de les meravelloses il·lustracions de Lacombe.


Fa una olor de tinta i paper boníssima, de les millors que he sentit darrerament (sobretot tenint en compte que no paro de llegir per l'ordinador, el mòbil i el iPad, que no fan olor de res, sniff!)


El tacte del paper, d'un gruix ideal, és genial; té pàgines troquelades que, si les encares a la llum (millor del sol que entra per la finestra), el joc d'ombres que es produeix queda perfectament integrat amb la il·lustració de la pàgina.


La història també m'agrada. El llibre és en realitat el diari d'un eminent botànic rus a qui se li encomana la tasca de descobrir l'elixir de la immortalitat. Investigant, investigant, arriba a un bosc molt especial i allò que hi descobreix canvia per sempre les seves idees i, fins i tot, la seva vida. 


He descobert una pàgina web amb molta informació sobre el llibre: una presentació del llibre i els seus continguts, un vídeo del making-off, un tastet de la seva versió en e-book (amb molts continguts addicionals que el milloren però sense aquella bona olor, això sí que no ho té), etc. No us la perdeu, podeu visitar-la fent clic AQUÍ


És un llibre realment especial, gaudiu-lo:




Badalona, 21 de desembre de 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada