dimarts, 20 de desembre del 2011

CONTES MACABRES de Edgar Allan Poe
Il·lustracions de BENJAMIN LACOMBE
Quina poOOOOooor!

A mi personalment, m'encanten les històries de por, de totes classes: de fantasmes moderns, de fantasmes antics, de mòmies que reviuen, d'esperits malèfics,de monstres de tota mena, de nits de pluja, de dimonis,...  potser les gòtiques són les que em fan esgarrifar més. És per això que no me'n puc estar de recomanar-ne sempre un.

L'Edgar Allan Poe en sabia un niu d'escriure històries de por,i aquest volum que acaba de sortir inclou uns quants dels seus millors contes: Berenice, El gat negre (amb les pàgines ben negres, uuuuuuhhhhh!), L'illa de la fada,El cor delator, La caiguda de la casa Usher, El retrat oval, Morella, i uns quants més. A més a més, hi ha una part del llibre reservada per a la biografia d'aquest "terrorífic" escriptor.



Com podeu veure, és una edició magnífica dels contes de Poe, amb una qualitat insuperable si tenim en compte que està il·lustrada per Lacombe.

Visiteu el seu bloc punxant AQUÍ

Amb els seus dibuixos tan acurats sap trobar aquell punt gòtic que tan bé li va al to de les històries. Alhora els seus personatges són fets per als infants, ja que tenen aquell punt tendre i innocent (no us deixeu enganyar!).

Badalona, 21 de desembre de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada