dimecres, 20 de juny del 2012


LA MONA LISA
Autora: Patricia Geis

Aquest Pop-up ens desvetlla tots els secrets del quadre més famós de Leonardo da Vinci. És un llibre pensat per als joves interessats en l’art ja que ens apropa a aquesta obra d’una forma gairebé científica. Llegint-lo i senguint-ne les indicacions s’aprèn a analitzar i interpretar diferents aspectes de la Mona Lisa.

A base de solapes que s’aixequen o enginys que s’obren i tanquen l’autora, Patricia Geis,  ens desvetlla la història que envolta aquest quadre i fa que ens fixem en molts petits detalls que ens ajuden a contextualitzar-lo i, en definitiva, a entrendre’l.

No et descuidis de fer-hi una ullada!







PICASSO I MINOU
Autor: P.I.Maltbie
Il·lustracions: Pau Estrada

Una novel·la biogràfica del gat de Picasso i, per tant, d’aquest pintor genial. L’autor es permet algunes llicències literàries que aclareix i justifica al final del llibre junt amb la reproducció d’algunes obres importants de Picasso.

És un conte que permet fer-nos una petita idea de com deuria ser la  la vida d’un pintor novell a París, com els sentiments es reflecteixen a l’obra d’un artista i quins fets poden influenciar la seva pintura.

Les il·lustracions de Pau Estrada són com fotografies de moments especials i coneguts de la biografia de Picasso que permeten al lector entrar i viure l’ambient del protagonista. 

AQUÍ fes-hi una ullada!

SUPERHEROIS EN EMBOLICS
Autora: Carmen Gil
Il·lustradora: Anna Laura Cantone

Aquest llibre esbojarrat conté un conte, no!, no!...dos contes, no!...tres, noooo! ...deu contes. La portada te un mecanisme per poder triar el que et vingui més de gust o jugar a trobar el personatge que treu el cap pel foradet. AQUÍ pots fullejar-lo.

Tots els contes parlen amb humor de moments difícils de superar o de pors diverses i els seus protagonistes mostren alguns recursos per a combatre’ls. Són històries tendres però en absolut nyonyes i els dibuixos de l’Anna Laura Cantone li van de primera!
Un recorregut per la història de l'art de la mà de Beatrice Fontanel per a totes les edats. Es tracta d'un llibre molt ben editat amb referències als pintors i escultors més importants de cada etapa de la història. 


Les reproduccions dels quadres i les obres d'art tenen molta qualitat. El primer llibre de consulta pels joves que s'interessen per l'art en majúscules.





Un llibre d’estiu!

Un llibre de coneixements en gran format amb il·lustracions de Fernando Vicente. Per aprendre cosetes d’Egipte Antic quasi bé sense voler.

El millor de tot és que a cada pàgina hi pots trobar un joc especial per a jugar amb el veí o la veïna, amb l’amic o l’amiga, amb el papa o la mama, i fins i tot hi pot estar interessat el germà o la germana! Ja ho veuràs! 

AQUÍ pots fer-hi una ullada.